13 november 2007

Dygnet lutar 10° åt styrbord

Ja jösses så det kan bli när man är ledig och inte har något speciellt att passa.

Istället för att, som medel-svensson, gå och lägga sig innan midnatt och vakna upp i den arla morgonstunden har ordföranden i Ledighetskommittén, Pontus Jönsson, fått lite slagsida på dygns-skutan. Igår vaknade jag kl 12.30 och gick inte och la mig förrän 05.30.

Jag tyckte tydligen att det var en strålande idé att sitta uppe och titta på TV, slösurfa och spela poker hela natten. Med andra ord gick jag och la mig när andras väckarklockor ringde för att avisera en ny arbetsdags början. Jag får se till att vända tillbaka dygnet innan det är dags för påmönstring.

Annars har dagen varit bra, dagens goda gärning var att återigen agera datorsupport till mormor och skjutsa lillsyrran till Willys så hon kunde handla.

Avslutningsvis blev det en stärkande promenad runt Ullvi Backar i sällskap med Malin och Andreas.

Jag ska försöka bädda ner mig i kojen i någotsånär vettig tid och dessutom tvinga mig upp för ett pass på Crosstrainern imorgon bitti. Operation "Räta upp dygnets slagsida" kan ta sin början.

//Pontus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar