18 november 2007

Helgrapport

Hej hallå!

Så har det gått en helg igen, det har inte hänt något direkt anmärkningsvärt utan jag börjar så sakteliga ladda upp för att mönstra på Finnfighter igen. Enligt preliminära rapporter kommer hon att glida genom Öresund på fredag vid lunchtid. Så jag tar bil ner till Helsingborg och mönstrar på via lotsbåt utanför pirarna.

En sak jag slipper i år är att julpynta lägenheten, känns lite onödigt eftersom jag sticker nu och kommer tillbaka först i mitten på januari. Något jag däremot inte tänker göra avbön på är Adventskalender fylld med chocklad :) Kan nog bli ett par stycken faktiskt!

I går kväll var jag nere hos mor och far och åt en synnerligen delikat middag med tillhörande drycker och samkväm. Alltid lika trevligt.

Har också tittat igenom 10 avsnitt av Fawlty Towers, en gammal klassiker som jag fortfarande kan skratta mig harmynt åt.

Nu är det dags att kvejla ner sig i gondolen för en god natts sömn.

//Pontus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar