19 november 2007

Ändrade order

Som vanligt i påmönstringstider så duggar buden täta angående när, var och hur man ska ta sig till fartyget. Var och hur är väl någorlunda klart dvs. medelst hyrbil till Helsingborg. Dock damp det ner ett mail från fartyget i min elektroniska brevlåda som deklarerade ett dygns försening. Så siktet är nu inställt på lördag lunch i Hbg istället.

Dagen i Köpings-trakten har varit synnerligen solig och under omständighterna varm. Detta tog jag tillvara på och såg till att snygga till bilen lite inför överlämnandet i föräldrarnas händer. De tycker det är roligt när jag kommer hem men de tycker det är minst lika roligt när jag åker och de får ha min bil :)

I morgon är det dags för tvättstugan sen är det ju nästan dags för "provpackning" :)

//Pontus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar