22 januari 2008

På hemmaplan

Jaha då har man haft några dagar på hemmaplan och kunnat acklimatisera sig till landlivet igen. Inte alltid det lättaste, det gungade i huvudet även i lördags (dock till följd av intag av rusdrycker så det var självförvållat) .

Vi stod på kajen i Landskrona strax efter 22.30 i torsdags kväll så sen var det bara att sätta sig i hyrbilen och brassa hemåt. Matstopp i Värnamo och en kort power-nap i Mjölby krävdes innan jag kunde glida in innanför Västerås stadsgräns strax efter 04 på fredagmorgonen. Där återlämnades hyrbilen och jag tog en taxi den sista biten hem till Köping. Alltid lika skönt att få sova i sin egen säng!

Nu är det flyget till Lanzarote på fredag som är nästa hållpunkt och väl på plats där nere tänker jag bara lata mig och förhoppningsvis få lite färg på min bleka lekamen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar