13 februari 2008

Arla morgonstund

För det mesta brukar jag inte komma i säng före 02 om nätterna och följdaktligen sover jag ganska länge på morgnarna. Så igår tänkte jag att jag skulle prova ett nytt grepp och gick och la mig före midnatt...

...och kl 04.30 vaknar jag och lyckas icke somna om igen. Så efter att ha gett sovandet en chans och den misslyckats steg jag upp strax efter fem. Så innan klockan slagit halv nio hade jag hunnit ta del av morgonens nyheter, kört ett pass på Crosstrainern, duschat och ätit frukost. Något som annars aldrig brukar ske före 11. Tänk så det kan gå.

Idag kopplades också min IP-telefoni in och jag har genomfört tester och konstaterar att allt är som förut fast billigare. Återstår att se om det fortsätter på det sättet.

Nu stundar lunch hemma hos mormor.

//Pontus

1 kommentar:

  1. Dt skrivs på tok för få kommentarer :-)
    Allt väl med dig hoppas jag, nu är min förkylning påväg att ge sig tror jag, vi får väl se om det blir jobb imorgon, känns så!
    HAre gött!

    SvaraRadera