18 februari 2008

As time goes by

Tiden går fort när man har roligt, sägs det ju, och jag är böjd att hålla med. Jag har redan passerat halvtid på ledigheten och det känns som om jag precis kommit hem.

Den här veckan blir dock intressant eftersom att redarna ska meddela om de antar befälsfackens slutbud i löneförhandlingarna eller inte. Blir det avslag så är det nog en strejk att vänta. Det är samma sak varje gång det ska förhandlas mellan dessa båda parter, det är som om de lever på två skilda planeter för yrkanden och förslag ligger så långt i från varandra som möjligt äro. De två senaste gångerna har de kommit överens timmarna innan strejk skulle ha brutit ut, så vi får väl se hur det blir den här gången.

För övrigt måste nämnas "I En Annan Del Av Köping" som ju är ett suveränt program. Vi är ett gäng som sitter bänkade varje söndag för att titta in hos gruppboendet. För att inte tala om de stiliga Köpings-vyer som fotografen lyckats fånga, man känner ju knappt igen sig. Jag har dessutom köpt DVD:n med säsong 1 - ett måste i varje Köpings-hem!

Resten av dagen spenderas i tvättstugan, inte allt för upplyftande men ett nödvändigt ont!

1 kommentar:

  1. Åhhh jag vill oxå ha första säsongen. Hoppas alt är bra där hemma i Kopenga//Jossan

    SvaraRadera