15 februari 2008

C30:n på "varvsbesök"

Är ett år sen jag fick min bil levererad och den har till dags dato gått 941 mil så det är ingen långmilare precis. Volvo däremot har hittat en annat bra sätt att suga ut några kronor ur stackars plikttrogna bilägare. Servicelampan tänds efter 2000 mil eller 12 månader så årligt varvsbesök är alltså nödvändigt för att hålla en intakt servicebok. Jag har i och för sig inget emot att docka in henne för en överhalning lite då och då. För övrigt mycket nöjd med bilen!!


Har också uppdaterat GPS och sjökort (eller kartor som det visst kallas på land) i bilens navigationssystem så nu har risken för "snedsegleri "reducerats ytterligare förhoppningsvis.


För övrigt så fick jag rapport från Finnfighter idag att de beräknar ta lots för Philadelphia i morgon bitti svensk tid. Det brukar betyda halvtid för ledigheten ungefär. Däremot ser det ut att bli lite ändrad rotation för vår del och påmönstring ser ut att bli i Zeebrügge runt den 13 mars. Det blir nämligen vår enda Europahamn innan Philadelphia. Sen ser det ut att bli ett kärt återseende av Corner Brook också, suveränt!


Hoppas ni får en trevlig helg, det har jag tänkt att ha i alla fall!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar