10 mars 2008

Ett tag sen sist


Hallå där!

Det har varit lite dåligt med blogg-inlägg sista tiden och för det ber jag om ursäkt.

Efter förra helgens Kalmar-vistelse stod befälskonferens i Göteborg på schemat. Jag åkte ner i tisdags morse och konferensen inleddes med något så sympatiskt som lunch :) Sen fortsatte vi tisdagen, hela onsdagen och halva torsdagen innan vi mätta (både fysiskt och informationsmässigt) kunde runda av på samma sätt som vi började. Just det, med lunch!

Jättetrevligt att få prata lite med sjömän på de andra fartygen, återse gamla skeppskamrater och få en pratstund med landpersonalen på kontoren. Arken är ett bra konferenshotell också med utsökt mat.

På vägen hem slank jag in i Hisings Kärra för att dricka lite kaffe med en kompis från Sjöbefälsskolan. Mycket trevligt!

Helgen gick sen åt till att bjuda föräldrarna på middag och sen njuta av att Carola aldrig ens kom i närheten av nästa veckas Melodifestival-final i Globen =)

Senaste budet från Finnfighter är att jag ska mönstra på skärtorsdagen den 20 mars. Var någonstans återstår att se men alternativen är förmodligen Helsingborg eller Simrishamn beroende på om de tar sig in i Östersjön via Kielkanalen eller via Öresund.

Ha det ha det


//Pontus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar