15 mars 2008

Drar ihop sig mot jobb

Senaste budet från båten är att på långfredagen ska vi mönstra på, med lotsarnas hjälp, på Helsingborgs redd. Så det här blir sista helgen hemma.

Inflyttningsfest är vad som står på kvällens program, så jag tänkte ge mig ut i lördagskommersen i Köping City för att inhandla någon liten inflyttningspresent till värdparet och lite öl till mig själv.

Jag fick nya XC60-katalogen i brevlådan i veckan och genast uppstod ett sånt där olustigt "HA-begär" som jag kände när jag såg C30:n för första gången. Se hur det slutade. Fast jag tror inte det blir någon affär, dels är ju min bil bara 1 år gammal och sen kommer nog XC60:ns prislapp att vida överstiga min ekonomiska smärtgräns. Visst är det roligt med nya bilar men inte till vilket pris som helst.


Så istället ska jag väl bege mig ner till tobaksaffären och köpa 10 trisslotter att ta med ombord. Vi har ju som tradition att skrapa en lott var på söndagarna, i hopp om de stora pengarna. Vem vet, kanske har jag råd med en XC60 när jag kommer hem?!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar