20 mars 2008

Sista inlägget från landbacken...


...åtminstone på ett tag. I morgon bitti sätter jag mig i hyrbilen och drar mig ner mot Helsingborg för att mönstra på Finnfighter igen. SMHI har ju beställt det bästa av väder till imorgon också, ska ju tydligen bli snö och allmänt olustigt.
Grabbarna ombord räknar med att glida genom sundet vid 19-tiden och då hoppar vi på i farten, och efter en kort avlämning på fallrepet kan våra avlösare åka med lotsbåten in till Helsingborg igen.Den här svängen kommer bli lite längre för min del för att anpassa ledigheten så att jag kan vara hemma på bröllopet i augusti. Så efter att vi tagit över så går vi ner mot den smala passagen utanför Kastrup, Drogden, som ni kan se i närmare detalj på de bifogade bilderna.

Första anhalt i Östersjön blir Kemi i norra Finland, därefter ytterligare en finsk hamn innan vi gör ett besök i Sverige och Sundsvall igen. Sista hamn innan USA blir Kotka i Finska viken.

Så nästa blogginlägg kommer när jag kommit ombord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar