03 mars 2008

Weekend i Las Calmas

Japp, mycket riktigt! Helgen spenderades nere i Kalmar hos syrran och Oskar. Jag tog mig neråt Småland i strålande solsken under fredagens eftermiddag. Väl på plats handlades helgens mat på MAXI innan vi käkade tacos och tittade på "Så ska det låta".

Lördagen bestod av shopping på stan. Mycket folk ute för att sätta sprätt på den nyinkomna löningen och jag sprang till och med på ett par Köpingsbor där nere. Som de säger: "Världen är bra liten". Så till kvällen var det dags för förfest hemma hos Jossan o Oskar. Trevliga människor, galanta damer, öl och whiskey. Vad mer kan man begära? Det var med andra ord en mycket trevlig kväll som fortsatte med en sväng på krogen, sedvanlig natta-korv och efterfest. Kl 05 slog jag igen korpgluggarna för att få en liten skönhetssömn.

Hemresan gick bra sånär som på att jag höll på att kollidera med två nyfikna rådjur strax söder om Katrineholm. Tur att bilen har bra bromsar!

Imorgon tar jag återigen bilen på en liten tur men den här gången till Göteborg, där TransAtlantic håller seniorbefälskonferens tisdag, onsdag och torsdag. Blir trevligt att träffa lite kollegor och äta lite god mat.

Vi hörs till helgen!

//Pontus

1 kommentar:

  1. Det blev ju en lyckad fest och en trevlig helg. Det var lite segt att åka tåg i söndagsmorse bara men jag överlevde :P.
    Kul att du kunde komma ner och hälsa på iaf.
    Ha det så bra!
    /oskar

    SvaraRadera