18 juni 2008

Fotografering på ny nivåJag har ett tag nu funderat på om jag inte skulle ta och slå till på en ny digitalkamera. Så blev det, framför allt efter att ha sett och fått inpiration från några som också nyligen slagit till på en sån kamera (NIKON D40). Så den dök upp igår och jag gav mig genast ut på provfotografering. Ströbohög och Malmön blev de första anhalterna och resultatet blev helt okej. Det finns naturligtvis mängder av inställningsmöjligheter men än så länge är jag novis på området och kör i AUTO-läge. Jag får lära mig resten vart eftersom.
Idag har det varit tvättstugan som stått på programmet och jag får väl ta tag i packning inför Ålandstrippen nu på eftermiddagen. Sen håller vi tummarna för Sverige ikväll!Heja heja!

1 kommentar:

  1. Visst är kameran bra=)
    Jag tar också mest på auto eller på p när jag tar svartvita


    Kram//Lina

    SvaraRadera