09 juni 2008

Wii Fit

Hej hallå!

Det har hänt mycket på den vecka jag varit hemma. Minsta syrran har tagit studenten, äldsta syrran har tagit magisterexamen i Ekonomi och jag har varit på Hälsoprofil hos Previa i Västerås.

Både student och examen har naturligtvis firats ståndsmässigt och båda syrrorna har gjort riktigt bra ifrån sig i skolorna. Bra gjort!!

Hälsoprofilen gjordes i samband med förnyande av de friskintyg vi sjöburna måste få vartannat år. De kunde konstatera att jag var fullt frisk om än lite för tung. Detta har jag då tänkt råda bot på genom Wii Fit. Det är ett tillbehör till mitt Nintendo Wii som består av en tryckkänslig platta som registrerar balans och förflyttning av kroppsvikten. Kanonkul grej som jag ser fram emot att använda mer!

På onsdag blir det ett besök i den kungliga huvudstaden för att prova min uniform som jag bland annat ska ha på bröllopet i augusti.

2 kommentarer:

 1. Jag har också wii fit, super kul...även fast den mest ligger i lådan under tv=)

  hoppas att allt är bra!
  kram

  SvaraRadera
 2. När får vi se dig naken på en Wii Fit?
  Min mor vill gärna se det nästa gång du kommer till CB.


  Ivan Parker

  SvaraRadera