13 juli 2008

Mycket lyckad svensexa

Efter veckor av planering och förberedelser bakom ryggen på det blivande brudparet gick äntligen startskottet för deras svensexa och möhippa i lördags morse. Vi hämtade upp brudgummen med en för dagen inchartrad buss för vidare transport till okänd plats. Den okända platsen var Johannisbergs Flygfält utanför Västerås där gänget tävlade i Gokart. Efter intensiva kvalheat slutade brudgummen som tvåa i A-finalen. En mycket spännande tillställning.

Resan fortsatte till Hälla Golfklubb där vi hyrde några klubbor och köpte några hinkar med bollar och ställde oss på Driving rangen för att träna inför PGA-touren. Erfarenheterna av golf hos deltagarna sträckte sig från Ballesteros till Stig-Helmer Olsson. En väldig blandning alltså.

Lunch intogs på Klinta IP och därefter följde lite spex utanför Hälla Shopping. Saft och kex skulle skänkas ut till oskyldiga förbipasserande som också fick förmånen att delta i en världsomfattande "Saft- och Kexundersökning". Vädret hitintills hade varit mycket bra men under besöket på Hälla kom det några droppar regn.

Någon timma senare och några erfarenheter rikare styrde svensexe-gänget bussen tillbaka mot Köping och Modelljärnvägsföreningens lokaler. Där guidade tågoraklet "Ille" oss runt bland tågset och trivsamma omgivningar i miniatyr.

Dagens näst sista punkt infattade Bingo i bussen samtidigt som det bjöds på en rundtur i Köpings innerstad. När detta var avverkat åkte vi upp till Långsvan och Andersgården där den soliga kvällen avslutades med grillning på stranden och övernattning i tält.

Mycket trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Kul att det blev så lyckat! Bra tips hittade jag här: Svensexa - tio bra tips

    SvaraRadera