26 november 2008

Malmön

Mor och far har ju köpt nytt hus på Malmön och det är därnere jag tillbringar delar av dagarna på min ledighet. Med renoveringsarbeten.

Jag har mest ägnat mig åt att riva tapeter men morgondagen kommer att tillägnas montering av garderober. Det börjar så sakteliga bli beboligt och i helgen går stora flyttlasset.

Hack i häl följer makarna Trygg som köpt mamma och pappas gamla hus och de är mycket spända och förväntansfulla och vill nog helst flytta in redan imorgon :) De får dock ge sig till tåls ytterligare någon vecka.

Nu ska jag äta lite pepparkakor och glo på TV!

1 kommentar:

  1. Hej Pontus,

    jag antar att du kan se hur många på ett ungefär som följer din blogg. Jag brukar läsa din blogg minst en gång i veckan oftast flera gånger. Vill bara säga att jag hoppas att du fortsätter att skriva även om du inte verkar få så många skrivna kommentarer? Men jag antar att det är ett ypperligt sätt att hålla kontakt med vänner och bekanta när du är till sjöss. Och jag måste ju erkänna, det är den delen som jag tycker är mest spännande. Hoppas att du får en fin jul med dina närmaste.

    mvh
    Thomas.

    SvaraRadera