03 december 2008

CityGym


Då var det dags att bli hälsosam. Jag har just varit ute på stan och skrivit in mig på ett av byns gym, närmare bestämt CityGym. Så nu vill det till att man tar sig i kragen och går dit också. Jag har ju goda förutsättningar eftersom jag under ledigheterna har hela dagarna till förfogande. Fast latheten gjorde sig påmind i mitt val av gym eftersom CityGym ligger några steg närmare lägenheten än vad Nautilus gör!

Idag ska jag göra Andreas sällskap till den stora staden Västerås på eftermiddagen och det blir också då tillfälle för ett premiäråk i deras nya Saab.

Imorgon ska jag fika hemma hos "en kompis från förr". Vi umgicks mycket när vi var små men har på senare år tappat kontakten så det ska bli kul att hälsa på henne och hennes familj över en kopp kaffe.

Julpyntet är nu på plats, jag har till och med ställt upp en liten gran, men snön verkar lysa med sin frånvaro. Det regnade hela dan igår och det bidrar inte till någon julstämning alls!

1 kommentar:

  1. Jag har också ett gym kort, betalar 200:-imånden o tränade sist i sommras=) Hoppas dina gym planer går bättre!

    Vad juligt o fint du har

    kram//Lina

    SvaraRadera