18 december 2008

Okej, nu är jag redo


Japp, som rubriken avslöjar är jag nu redo. För vad, undrar ni. För julen, svarar jag. Idag fick jag äntligen tummen ur och slog in alla julklappar. Det var väl inte så förtvivlat många egentligen men det är ändå en tröskel som man ska ta sig över innan julklappspappret och snörena kommer fram.

När allt var inslaget samlade jag klapparna under min provisoriska julgransfot i form av en pall.

Jag var också ute och tog lite bilder igen och har uppdaterat mina Köpingsbilder med bland annat två nya kategorier: Malmön och Hamnen samt lagt till några nya kvällsbilder.

Kan också avslöja att jag tittat på "Bonde söker fru" ikväll och vill härmed passa på att önska min fd klasskompis Magnus lycka till med sin nyfunna kärlek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar