30 januari 2009

Öresundsvarvet


LANDSKRONA, 090130 kl 20:35 svensk tid

Sen igår eftermiddag är jag på plats på varvet i Landskrona. På vägen ner använde vi oss av Mickes navigator och den tog oss mycket intressanta vägar. Vi valde dock att trotsa alla våra naturliga instinkter och helt förlita oss på den lille GPS-kamraten i vindrutan. Tur var väl det för annars hade vi aldrig hittat den här skylten på en liten väg mellan Motala och Mjölby. VARV 2 kilometer, vi var ju på väg till ett varv men vi insåg snart att det inte var det varvet det handlade om!

Varvspersonalen har dragit igång med målningen av utsidan och en hel del arbeten i maskin. Personal från MacGregor är också ombord för en rejäl översyn av våra hissar. Planen är att babordssidan, som vi har till kaj nu, ska vara färdigmålad på måndag förmiddag och då vänder vi andra sidan till och så ska den målas också.

I morgon kommer Lina, Jonas, Filippa, Kent och Inga-Lill på besök här på varvet. Lina och Jonas bor ju i Malmö så det är ju grannbyn.

Over and out

1 kommentar:

  1. Hej!
    Tack för idag, det var kul o komma o hälsa på dig o få se båten. Filippa berättade för moster att båten var jätte stor=)

    Kram kram

    SvaraRadera