12 februari 2009

Marzipan-Schweine


KIELKANALEN, TYSKLAND, 090212, kl 14:15 svensk tid

När jag hör staden Lübeck nämnas går mina tankar osökt till Julmarknad och Marsipan. Julmarknaden är det ju lite fel säsong för men lite marsipan hade ju varit gott. Tydligen läste kapten Thomas och motorelev Emma mina tankar (eller snappade upp mina små insinuationer) för när de hade varit iland på eftermiddagen så köpte de två marsipangrisar till mig! Så Emma och jag passade på att lyxa till onsdagen med varsin gris och 7UP.

Vi slussade in vid Holtenau i morse klockan 8 och löper nu genom Kielkanalen i sakta mak. Vi hoppas kunna slussa ut på Elbe-sidan vid Brunsbüttel runt kl 16. Det kan också nämnas att Vinterkräksjukan nu skördat sitt andra offer ombord. Som ni säkert förstår börjar vi bli lite oroliga att vi ska börja kräkas allihopa.

1 kommentar:

  1. Sjukvårdsansvarig ombord12 februari 2009 21:59

    Jag tycker det är lite roligt att folk egentligen började spy redan efter melodifestivalen :-)

    SvaraRadera