07 mars 2009

Hockey i Baie Comeau


BAIE COMEAU, CANADA, 090307, kl 05:05 svensk tid

Snöpligt nog hade vi isfritt de sista timmarna innan Baie Comeau men inne i själva hamnen fanns det gott om den varan och det gjorde det lite trixigt att komma till kaj i onsdags. Efter ett par specialmanövrar kunde vi till slut knyta fast och börja lasta. Idag har det börjat snöa och det snöar rejält just nu vilket betyder att det är stopp i lastningen eftersom våra pappersrullar är ganska känsliga för väta.

Detta gav oss ett gyllene tillfälle att gå på hockey eftersom Le Drakkar de Baie Comeau spelade hemmamatch mot Les Tigres de Victoriaville ikväll. Så jag, Micke, Emma och Martin begav oss mot Henry Leonard Center. Det såg till en början ut att bli en odramatisk historia när det efter bara ett par minuters spel stod 2-0 till Baie Comeau. Victoriaville hämtade dock upp och vid full tid stod det 4-4 och förlängningen var ett faktum. Baie Comeau kunde slå in segerpucken efter bara 1 minuts förlängning och glädjefnatt utbröt på läktarna. Inget av lagen uppvisade någon direkt kvalitativ hockey men vi var ändå överens om att Victoriaville var det bättre laget men naturligtvis var det ju roligt att Baie Comeau vann ändå.

Nu ska jag ta igen lite sömn och så får vi se när lastningen kan dra igång igen. De lovar snöfall hela morgondagen också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar