27 mars 2009

Isbrytaren ODEN


BREMEN, TYSKLAND, 090327, kl 09:35 svensk tid

Vi kom iväg vid 01-tiden natten till torsdag från Terneuzen och kunde planenligt börja lossa här i Bremen imorse.

På vägen hit körde vi om en gammal bekant till mig, nämligen isbrytaren Oden, som jag ju gjorde lumpen ombord i som värnpliktig matros. Naturligtvis såg jag till att komma på ett sånt avstånd att fotografering kunde ske utan att för den sakens skulle äventyra vår säkerhet. Kände mig nästan lite nostalgisk.

Magen känns bra nu när jag fått medicinering och vi laddar för avmönstring. I och med att vi avgår Bremen nu på eftermiddagen så ska det inte finnas några hinder för en avmönstring på Helsingborgs redd på söndag. Vi siktar på att kunna klättra ner i lotsbåten vid 15-tiden för transport in till Parapeten där våra hyrbilar väntar på oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar