29 mars 2009

Sista nitlotten

I HÖJD MED HALLANDS VÄDERÖ, 090329, kl 10:15

Vi kör just nu mycket sakta för att anpassa farten så våra avlösare hinner ner i tid till Helsingborg. Kl 15 är det tänkt att vi ska glida förbi M4-bojen utanför Helsingborg och lotsbåten kommer upp långsides för ett snabbt skifte. Väskan är packad, hytten städad och jag är redo i alla fall.

Sista trisslotten skrapades nu på förmiddagen eftersom det annars skulle ske mitt i besättningsbytet och de kanske inte har internet i lotsbåten så jag kan skrapa min lott där. Det blev naturligtvis nit även den här söndagen så jag kammade helt enkelt noll den törnen.

Jag tackar för visat intresse och på återhörande hemifrån Köping. Nästa vända på TransFighter blir i slutet på maj.

2 kommentarer:

  1. hej det var trevligt att läsa om dina äventyr.BERT ö-vik

    SvaraRadera
  2. Välkommen hem Pontus! Vi ses väl på långfredagen? Kram från Inga-Lill.

    SvaraRadera