15 mars 2009

Triss


330 SJÖMIL NW AZORERNA, 090315, 23:55 svensk tid

Vår vana trogen samlas vi kl 15 på bryggan på söndagarna för att gemensamt skrapa varsin Trisslott. Förra törnen vann jag ingenting och det verkar inte gå något bättre den här heller. Eftersom vi nu har så moderna grejer som internet så har jag övergett de vanliga papperslotterna och skrapar lott på Svenska Spel's hemsida istället. Det har dock en baksida, nämligen att vårat ganska sega internet gör att jag måste gå upp 20 minuter innan alla andra för att min lott ska vara laddad och klar när det är dags för skrap. Både kapten, Micke och Martin har vunnit men jag har fortfarande bara lyckats hitta nitlotter.

Melodifestivalen har vi ju totalt missat och vinnarlåten är ännu ospelad för oss här ombord. Jag är dock nöjd att "Snälla, Snälla" inte representerar moderlandet i Moskva i alla fall.

Det har varit en lugn helg ombord i båten och vi laddar om för en ny vecka som framför allt kommer att präglas av Safety-möten och naturligtvis också ankomst Spanien. Spanska-kunskaperna är ju tämligen bristfälliga så jag får väl köra den anglosaxiska linjen och prata engelska som vanligt.

//SLUT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar