15 maj 2009

Bröllopsfest och stundande påmönstring


Mina dagar i ledighet börjar bli räknade och det rycker allt närmare påmönstring. Fast först ska vårens stora evenemang gå av stapeln: Marcus och Elins bröllop.

I morgon är det dags för Marcus och Elin att bli makarna Humlebäck. Det hela kommer att gå av stapeln i Malma kyrka och bröllopsfesten kommer väl fortsätta långt in på natten kan jag tänka mig Så det är dags att stryka uniformsskjortan och ladda kamerabatterierna som förberedelser inför morgondagen.

På söndag drar jag så ner till Malmö för att träffa Emma lite innan jag mönstrar på. Jag hade en hög med EuroBonus-poäng som behövde förbrukas så jag tar mig upp till Arlanda för att flyga med SK109 ner till Sturup. Enligt uppgift skall det vara en Boeing 737-600 som är aktuell maskin för dagen. Alltid trevligt med en flygtur.

På onsdag är det så dags att resa ner till Terneuzen för att möta TransFighter. Jag flyger då från Kastrup via Frankfurt till Bryssel. På Kastrup ansluter också ett par andra glada besättningsmän som längtar ut på sjön.

Nästa blogginlägg kommer således framemot slutet på nästa vecka när jag kommit ombord.

Ha det gött så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar