03 maj 2009

Svensexa och lågpris-shopping


Valborgsmässo-afton var dagen D vad gäller operation SVENSEXA. Den blivande brudgummen är min kompis Marcus som här i mitten på maj ska gå sta och gifta sig med sin Elin. Evenemanget började när vi stormade in på Marcus jobb vid lunchtid för att sen fortsätta med gemensam lunch, Paintball, bastu och dusch för att avsluta med grillning och skojigheter hela kvällen och en bit in på natten.

Dagen efter var det så dags att packa sig in i Malins föräldrars husbil och turnera ner genom Sverige för en helg i lågprishandelns Mecca och kapitalismens rövarkula...Ullared. Från Malmö anslöt familjen Lybe/Johansson som hade vänligheten att ge Emma lift och vi alla camperade i två stugor och en husbil. Den största anledningen till att husbilen togs med var för att kunna handla så mycket som möjligt. Tro mig när jag säger att det extra utrymmet behövdes, det var ett myller av gula plastkassar från GeKås i hela husbussen.

Vi hade i alla fall mycket trevligt och ett lysande väder. Vi var inte ensamma precis men vad annat kunde man tro när det var långhelg plus första helgen efter lön. GeKås drog nog in några kronor under helgen. Emma och jag idkade bergsklättring och tog oss upp på slalombacken för att få ett kort på campingområdet, som kan beskådas på bilden.

2 kommentarer:

  1. Vilken läcker bild på campingområdet. Tack för en mysig helg.

    SvaraRadera
  2. Ja ett myller av gulakassar var det=) Tror att dom flesta flyttade in på hästkogatan när resan avslutades;) Hoppas du får en trevlig vistelse söder ut. Kram Malin

    SvaraRadera