19 april 2010

Promenader

En av fördelarna med våren och med att ha en av sina bästa vänner hemma på mammaledighet är att det bäddar för många och långa promenader. För att ta fram tävlingsmänniskan i mig har jag laddat ner en liten applikation som håller koll på motionerandet. Jag hade för övrigt denna även i min gamla mobil men nu finns den alltså i min iPhone.

Jag rekommenderar denna "sports tracker" eftersom den har många spännande inställningsmöjligheter och laddar sen upp resultatet till en community på nätet. Där kan man följa sina vänner i realtid om man inte har något annat för sig, alltså se på en karta exakt var de befinner sig när de är ute och motionerar. Kanske inte den funktion jag använder mig av mest men en kul grej är det ju ändå.

För registrering och instruktioner hur du laddar ner Endomondo till din egen mobil klicka här.

Min senaste promenad kan se nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar