25 juni 2010

Glad midsommar

Delfiner i släptåg
Foto: Pontus Jönsson
PÅ DEN SOLIGA ATLANTEN
2010-05-25, kl 13:00 svensk tid


Först och främst vill jag önska er alla en riktigt GLAD MIDSOMMAR!

Jag hoppas att ni har lika trevligt väder som vi har här ute norr om Azorerna. På förmiddagsvakten fick jag sällskap av några delfiner som jag försökte ta kort på. Det är inte det lättaste så ni får hålla till godo med bilden ovan. Döm om min förvåning när jag med telezoom-objektivet i högsta hugg stod och väntade på ytterligare en flock simmande varelser så flyter det förbi en sköldpadda. Vilken överraskning!

Sköldpadda modell större
Foto: Pontus Jönsson
Nu laddar vi för en trevlig grillfest på akterdäck med god mat och jordgubbar med grädde som avslutning. Jag rundar av dagens inlägg med en bild från gårdagskvällen. Jag hade intagit en avslappnad position i en stol med fötterna på räckverket för att på första parkett kunna njuta av solnedgången.

Solnedgång mellan tofflorna
Foto: Pontus Jönsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar