30 juli 2010

Ändrade planer

Hugo
Foto: Pontus Jönsson
Det blir sällan som man tänkt sig, allraminst i sjöfartsbranschen. Det trillade in ett tråkigt mail när jag drog igång iPhonen i morse. Min avlösare har blivit akut sjuk och måste sjukavmönstra vilket leder till att jag börjar packa väskorna och sätter mig på ett plan mot Canada på måndag.

I torsdags tog jag bilen ner till mina goda vänner Daniel o Hanna i Västervik som inte bara just blivit föräldrar till en liten Hugo utan också gick sta och gifte sig häromdagen. Det blev en jättetrevlig kväll igår men diverse sjömansskrönor, Single Malt och annat skitsnack. Idag tog vi sen M/S Sladö ut i skärgården utanför Västervik. En rundtur i minst sagt omväxlande väder på cirka två timmar. Kanon!

Nu blir det alltså till att packa och flyga till Pictou, Canada på måndag. TransFighter ansluter på tisdag morgon.

1 kommentar:

  1. Nu när det ändå regnar så kan man lika gärna vara på jobb. :)

    SvaraRadera