20 juli 2010

Mackmyra


Efter många års väntan har i och med dagens uthämtning på Systembolaget mitt och Eriks Mackmyra-projekt kommit i hamn. Det var två förväntansfulla blivande flaskägare av "Erik o Pontus specialmedicin" som stegade in på Köpings Systembolag tidigare idag. I drygt fyra år har denna ädla dryck väntat på att få komma "hem". Mackmyras rökiga recept lagrat på Sherry-fat har blivit resultatet som vi på dessa bilder håller i våra händer. Riktigt kul! Nu väntar en spännande provsmakning under de närmaste veckorna. Det är inga billiga flaskor men jag är övertygad om att det är värt det!

Under eftermiddagen blev det sen en tur med båten till Stäudd där vi förtöjde i deras skyddade hamn. Kaffe blev det sen i Granlunds nya stuga innan vi återvände till Malmön.

Morgondagen består av äventyr i Stockholms skärgård. Micke och jag ska under kapten Kristers befäl tjänstgöra som räddningsmän i Sjöräddningssällskapets båt RESCUE VÄRMDÖ. Så det blir en sväng till Krister i Finnboda och därefter beger vi oss gemensamt till båten för ett pass i mellersta skärgården mellan 12 - 18. Ska bli mycket intressant! Kameran följer med så jag hoppas på många fina bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar