17 augusti 2010

Bloggen på varv

Under kvällen dockade jag in bloggen på reparationsvarv för en touch-up av skrovet. Jag passade också på att genomföra ett namnbyte och heter nu i enlighet med länken på Magazin24: "Pontus på oceanerna". Även om oceanerna i plural för tillfället är lite överilat enär jag mest seglar på Nordatlanten.

Glöm ej heller att om du klickar på positionsangivelsen i varje inlägg (t ex NORDATLANTEN i inlägget nedan) så öppnas ett nytt fönster där vår aktuella position visas i Google Maps. Detta gäller dock bara inlägg som skapas ombord.

Detta är mitt 410:e inlägg i bloggen och jag hoppas o tror att det kommer att bli många fler!

2 kommentarer:

  1. Trevligt att följa bloggen,har själv seglat där med GEs Degerö då vi körde för KENT LINE.

    SvaraRadera
  2. Bloggen blev snyggare. En gammal pensionerad skeppare följer dina färder med stort intresse.

    SvaraRadera