12 augusti 2010

Snart på väg mot Europa

Uppträdanden i Trois Rivieres
Foto: Pontus Jönsson
TROIS RIVIERES, QUEBEC, CANADA
2010-08-12, kl 15:00 svensk tid


Sommartid verkar Trois Rivieres, i likhet med många andra städer, visa sig från sin bästa sida. Framför allt den här veckan i augusti som till helgen avslutas med ett Grand Prix-lopp i staden. Redan igår drog man igång festligheterna och vi besökte folkvimlet på huvudgatan och de Jill Johnson-liknande damerna som uppträdde på utomhusscenen. En riktigt trevlig kväll!

Till höger ser ni resultatet av Mats idoga målningsinsatser och skärmen ovanför bryggfönstren lyser nu åter orange. Det gör en hel del för helhetsintrycket och i det vackra väder som det bjöds på under gårdagen var TransFighter helt klart den starkast lysande stjärnan i Trois Rivieres hamnbassäng. Att det sen inte fanns några andra fartyg i närheten är bara en bisak.
Vi blir klara här under dagen och kan avgå mot Spanien med full last ombord. I Europa stundar en som vanligt hektiskt lossningsturné med sex hamnar inblandade. Vi får besöka Ferrol, Santander, Rouen, Northfleet, Terneuzen och Bremen innan det blir avmönstring i Lübeck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar