27 september 2010

Båten på kärran igen


Då är båten uppe på land och säsongen 2010 officiellt över. Det blev inte så mycket båtåka för min del i sommar eftersom jag inte hade så lång ledighet innan jag fick rycka ut och mönstra på TransFighter i Canada.

Det började med middag hemma hos mamma och pappa på lördagskvällen och där sov jag också kvar för att vara redo att dra igång med båtbestyren på söndagen. Pappa och jag tvättade av den och gjorde den i ordning för transport till Repslagar'n i Örebro där vi kommer att vinterförvara den även i år.

Jag är nyss hemkommen från en trevlig kväll hos Erik o Anna (fast Anna var på vattengympa). Erik och jag handlade lite ingredienser och knåpade sen ihop en god anrättning. Pricken över i:et var naturligtvis grillningen på balkongen. Därmed kan man nog säga att grillsäsongen 2010 också officiellt är slut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar