08 september 2010

En ganska onödig men kul pryl


Lite prylgalen är jag ju allt och båtar gillar jag. Dessutom slog jag till på den nya fartygssimulatorn ShipSim Extremes som jag nu provat några dagar. Det har skett en hel del förbättringar sedan tidigare version och själva dynamiken och fartygens rörelser och prestanda har blivit betydligt mer verklighetstrogna. Så istället för att sälja min stationära dator som jag hade tänkt från början så har jag kopplat den till TV:n istället. Detta för att få lite större bild när jag kör ShipSim. Det kändes ändå som om att något fattades i denna nya "vardagsrumsfartygssimulator" och då kom jag att tänka på att jag sett något om en Ship Control Unit tidigare.

När jag sladdade in på hemsidan där den säljs såg jag att den var prissänkt 800 kronor så jag tog det som ett tecken på att jag måste slå till! Sagt och gjort, den är nu under transport till Köping där jag hoppas kunna hämta ut den om några dagar och då provköra denna enhet. Spännande värre!

3 kommentarer:

 1. Hoppas på en utförlig recension av enheten när du invigt den. Kör inte omkull..

  /Johan

  SvaraRadera
 2. hej pontus vad kul att du kör båt nu när du är hemma.............
  vissa gör nya barn när dom är hemma
  undrar just vilket som är roligast.
  hahahaha just nu rullar vi över pölen jag har himla många roliga historier att förtälja men dom spar jag tills du kommer ombord igen hahahaaha

  SvaraRadera
 3. Jadu Jocke! Jag skulle nog föredra båtkörning, det blir nog billigare i längden också ;)

  SvaraRadera