12 september 2010

En vecka hemma

Idag är det en vecka sen jag mönstrade av nere i Lübeck. Det är som vanligt skönt att vara ledig även om ledighetens första vecka innehållit ovanligt många samtal och mail från båten. Detta tack vare att jag har en ny avlösare och jag har lovat att finnas tillgänglig om några frågor skulle dyka upp.

Veckan har bestått av sedvanlig hemkomstmiddag hos mor o far, "välkommen-hem-pizza" hos Malin o Andreas, lunch med Erik och födelsedagskaffe med efterföljande middag hos moster i Vallentuna. En himla massa ätande alltså. Därför tänkte jag runda av denna söndag med en skål godis, det låter väl bra?!

I morgon är det dags att agera flytthjälp till minsta syrran som flyttar tillbaka till Köping. Så med ett stopp på IKEA för sängköp fortsätter flyttlasset från Örebro hem till Köping. Pappa har spenderat den senaste månaden med att renovera hennes nyinköpta 1:a och lite bilder på den förvandlingen kan ses på hennes blogg. Nu är det alltså klart för inflyttning. Spännande!

3 kommentarer:

 1. Nice att du gör reklam för mig :)

  SvaraRadera
 2. HEJ PONTUS VISSA KÖR BÅT NÄR DOM ÄR HEMMA ANDRA SKAFFAR MER BARN NÄR DOM ÄR HEMMA UNDRAR JUST VILKET SOM ÄR ROLIGAST HAHAHAHA

  HADDOCK

  SvaraRadera
 3. Jadu Jocke! Jag skulle nog föredra båtkörning, det blir nog billigare i längden också ;)

  SvaraRadera