20 september 2010

På hemmafronten intet nytt

Inte så mycket har hänt sen sist utan ledigheten knallar på i en bekväm takt. Till min glädje såg jag på ShipSim's hemsida att de släpper en uppdatering i slutet på veckan som kommer innehålla bojar, bugfixar men framför allt möjligheten att använda Ship Control Uniten även ute på bryggvingen, något som jag i föregående inlägg ondgjorde mig över att det inte var möjligt i nuläget. Bra jobbat ;)

Igår kväll var det en valvaka i all sin enkelhet hemma hos familjen Trygg men jag fann ingen direkt glädje i valresultatet. För övrigt var det en trevlig kväll i gott sällskap.

Resterande del av ledigheten tänkte jag ägna åt bland annat Öl- och Whiskymässa i Stockholm, weekend i Ullared, förvärva resterande del av min bil från banken, gå på ekonomisk rådgivning hos Nordea, ta upp båten ur sjön för säsongen, Whiskyprovning på Ögir kanske, långa promenader i förhoppningsvis fint väder och en hel del annat smått och gott.

På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar