07 oktober 2010

Canvas med motiv från Kanada


I somras när vi var i Pictou, Nova Scotia, i Kanada så tog jag en bild som jag tyckte blev så pass bra att den skulle kunna få pryda ena väggen i sovrummet. Jag gillar Canvas-tavlor eftersom det ger lite struktur och djup till bilden. Jag har provat att trycka en av mina egna foton på canvas en gång tidigare (se detta inlägg från 2008) och blev väldigt nöjd med resultatet. Så nu blev det äntligen av att beställa en canvas med det pittoreska Pictou-motivet. Jag hämtade den i Västerås idag och den hänger nu på väggen. Blev kalasfint.

I morgon blir det en lite spontan "Alida-träff" när Anders, som jag löste av som 2:e styrman där, och Lasse som var reparatör ombord (och nu är reparatör hos oss på Fighter) kommer förbi. Anders hittade nämligen för ett tag sen en bil på nätet som fanns hos en bilhandlare här i Köping. Jag skickades dit för inspektion och nu blir det alltså affär. Så då passar vi på att dricka lite kaffe och dra gamla Alida-historier också.

Efter denna sammankomst bär det iväg till Stockholm för årets upplaga av "Stockholm Beer and Whisky Festival" i Erik & Annas sällskap. Det blir en trevlig kväll och vi tackar också Jossan & Amir för att vi får låna deras lägenhet för övernattning.

1 kommentar:

 1. hej pontus vi har nu averkat pop och
  tre floder med massa massa och rullar skall vi nu studsa over pölen hoppas vi inte får några snurror som det ser ut blir det med-tjut
  hälsa alida gruppen , det blir rolig timme sen
  när vi syns vill jag lova, hoppas stockholm smakar bra
  haddock

  SvaraRadera