04 oktober 2010

Mil efter mil mellan oss och Ullared


Sitter här "på kammarn" igen efter en helg nere i Ullared. Ett intensivt men mycket trevligt veckoslut.

Jag får börja med att be om ursäkt för att jag i föregående inlägg lyckades glömma en del av en familj som skulle med till Ullared. Självklart skulle det stå att helgen skulle tillbringas i Ullared tillsammans med familjerna Trygg, Johansson och Johansson/Lybe!

Nåjo, medelst husbil rullade vi genom landet för att lägga varor på kassabandet. Vi lämnade Köping ganska tidigt på fredagsmorgonen så vi i lugn och ro kunde checka in på campingen framåt 15-tiden. Andreas, Malin, Albin och jag sov i en husvagn man kan hyra på plats. Det visade sig bli en het första natt eftersom husvagnens värmesystem förmodligen fått fnatt. Vi mätte 33.3°C under natten och det behöver väl knappast kommenteras ytterligare. Outhärdligt.

Vi tog en tur i varuhuset redan på fredagen men det var under lördagen som shopping-hjärtat klappade extra fort för samtliga inblandade. Det var vi inte ensamma om. Vi fick trängas bland alla kynder som alla letar fynd här. Vi kom ner till varuhuset 2,5 timma efter att de hade öppnat och kön ringlade sig runt hela kvarteret. Den kön höll sedan i sig hela dagen och när kassorna stängt för dagen hade tydligen ett nytt rekord slagits. 24,6 miljoner shoppades det för under denna oktober-lördag och det slog det gamla rekordet från i somras med 2,5 miljoner kronor. Jösses!

På kvällen hämtades pizza som avnjöts i förtältet innan den föregående nattens dåliga sömn och dagens långa vistelse i varuhuset tog ut sin rätt och vi alla kröp till kojs.

På söndagen startade återtåget mot Köping och efter ett depåstopp på IKEA i Jönköping för lunch var vi åter hemma vid 18.30-tiden. Det var sen skönt att få sova i sin egen säng igen.

Tack alla inblandade för en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar