10 oktober 2010

Stockholmsutflykt

Efter att Anders och Lasse varit här och fikat på fredagen var det dags att ladda om för en utflykt till Stockholm. Erik och Anna kom och hämtade mig på eftermiddagen och tillsammans for vi österut mot Kungsholmen som var vårt första stopp. Vi hade fått låna Jossan och Amirs lägenhet. Efter ett snabbt klädbyte tog vi tunnelbana och buss till Nacka Strand och årets upplaga av Stockholm Beer and Whisky Festival.

Många spännande ölsorter och välsmakande whiskyprov bjöds det på under kvällens gång. Eller vad sägs om Highland Parks St Magnus eller varför inte en chokladöl?! Jättetrevlig kväll som avslutades med en resa genom Stockholm tillbaka till Kungsholmen för en god natts sömn innan vi återvände till Köping på lördagen.

Lördagskvällen bestod av familjesammankomst på Malmön. Jossan och Amir var ju i stan (därför kunde vi låna deras lägenhet på fredagen) och det spisades utsökt kalvschnitzel i familjens sällskap. Vi passade på att titta i kapp på lite kort från sommaren och höstens diverse utflykter.

Avslutningsvis vill jag bara gratulera Filippa som fyller 5 år idag, hoppas dagen varit bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar