31 december 2010

Gott Nytt 2011


Sista inlägget för året blir kort och gott en önskan om ett Gott Nytt År till er alla!

6 kommentarer:

 1. Gott Nytt År och goa vindar...!

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År, vinden är fri.

  Mässkalle

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på det nya året!
  Satt och googlade på Corner Brook och fick upp din blogg. 1956 var jag där just med en Gorthonbåt, B.O. Börjesson. 17 år och jungman (260 kronor i månaden). Vi gick upp till ett ställe som hette Johnson´s Bar inredd i Vilda Västernstil och med en jukebox som bland annat spelade en låt som hette You ain´t nothing but a hounddog med en sångare som hette Elvis Presley. Jag tyckte väl att han var så där, men alla jazzsångare och -sångerskor var ju mycket bättre enligt mitt förmenande.Sen gick det ju som det gick... Jag ska inte trötta ut dig med mina gamla minnen, men jag tycker du har en trevlig blogg och jag ska med intresse läsa den även i fortsättningen. Jag kan väl berätta för dig att min karriär som sailor inte blev lång. Jag sadlade om och blev lärare i stället.

  SvaraRadera
 4. Having rеаd this I belieѵеd it wаs very enlightenіng.
  I appreciatе you ѕpending some time
  and effort tο ρut this informаtive
  article together. I once again find mysеlf spending
  waу toο much time both reading and commenting.

  Вut sο ωhat, it ωas still worth it!


  Here is my homepagе :: SEO consultants dallas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you very much! I appreciate it!

   Radera
 5. Hey there! I simply wish to offeг you а huge thumbs up
  for the excellеnt infοrmatіon yοu havе heге on thiѕ рost.
  Ι am retuгning to уоur web site for more ѕoon.


  Also visit my weblоg - plano homes for rent

  SvaraRadera