19 december 2010

Ledighet är behagligt


Jag trivs väldigt bra ombord men visst är det förbannat skönt att komma hem och helt bestämma själv hur dagarna ska se ut. Åka runt bland vänner och bekanta, sova länge på morgonen, ta promenader och bara ta det lugnt. Så har inledningen på den här ledigheten sett ut.

I torsdags tog jag bilen till Örebro för ett möte med min bilförsäljare, Lars. Det skrevs papper, provkördes V60 D5 och de fick ta sig en titt på min bil så de visste vad det var för nått de får som inbyte. V60:n var en riktig höjdare och jag ser verkligen fram emot att min bil levereras. Det tycks inte bli förrän i februari och då har jag redan mönstrat på TransFighter igen så jag får ge mig till tåls ytterligare en resa. Lite kul också att registreringsnumret på Demobilen var OOW vilket ju är ett välkänt begrepp inom sjöfarten: Officer Of the Watch (vaktavande befäl).


I fredags åkte jag till Västerås där Andreas och Albin slöt upp för lite julshopping, så nu är julklapparna inhandlade också.

Det har ju kommit en hel del snö så en vit jul tycks det bli, härligt tycker jag. Jag hade ju tänkt julpynta också men latmasken slog till och jag orkar inte hämta upp grejerna från källaren. De ska ju ändå snart plockas ner igen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar