08 december 2010

Nyheter i hytten


Ny TV och ny tavla inramad och klar
Foto: Pontus Jönsson
CORNER BROOK, NEWFOUNDLAND, CANADA
2010-12-08, kl 18:30 svensk tid


För er som följer bloggen så känns säkert motivet på tavlan igen. Det är det foto jag tog i Pictou i somras och som jag också har som Canvas-tavla hemma i sovrummet. Här i Corner Brook tog kapten Mats med bilden upp till den lokala ram-experten som tog sig an uppgiften att rama in mästerverket. Resultatet blev strålande tycker jag och det var förmiddagens stora begivenhet att få upp den ordentligt på skottet.

Ny TV har det också blivit. Den införskaffades i Philadelphia eftersom den gamla fick sätta livet till i hårt väder på Atlanten nu senast. Detta trots att den var surrad med spännband. Den nya klarar av både Europeiskt, amerikanskt och asiatiskt system så det är en riktig Multi-TV. Så det händer lite grejer på hyttinredningsfronten emellanåt. Trevligt för det är ju ändå mitt hem halva året eller i år kommer jag snarare att ha varit ombord totalt 201 dagar när jag mönstrar av i Portland på lördag.

Igår var jag och Mats upp till den irländska puben Whelan's Gate för att titta på lite hockey. Det sändes NHL-match i HD-kvalitet. Riktigt trevligt. Senators mot Canadiens, en batalj som Montreal gick segrande ur.

Slutet på Corner Brook-vistelsen kan skymtas och vi räknar med att komma iväg någon gång under natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar