04 januari 2011

Nu drar jag igång Blogg-året 2011


Det förra året slutade med ett Pulka-race i Hökåsen med efterföljande festligheter. Ett utmärkt sätt att runda av 2010 på tycker jag.

Att sedan 2011 började på bästa tänkbara vis genom att vi åkte upp till Gävle och såg Brynäs besegra Luleå i Läkerol Arena gör ju inte alls saken sämre. Det var jag, pappa, Andreas och Martin som förväntansfulla styrde kosan nordvart mot Gävle och efter lunchpaus i Valbo kom vi så fram till arenan i god tid för att följa uppvärmningen på isen. Det var ingen uppseendeväckande rolig match rent hockey-mässigt. Mycket slarv och nonchalans från båda lagens sida men Brynäs drog ändå det längsta strået med sina två mål mot Luleås noll.


För er som undrar var TransFighter håller hus kan jag meddela att hon är på väg över Atlanten mot United Kingdom och ska sedan göra ett alltmer sällsynt besök i Östersjön när en dellast bestående av kopparkoncentrat ska lossas vid Rönnskärsverken, Skelleftehamn.

Vill avslutningsvis passa på att säga att jag tycker det är väldigt kul att bloggen följs av så många människor. Framför allt kul när det, som häromdagen, trillar in kommentarer från sjöfolk av den äldre stammen som delar med sig om sina erfarenheter och minnen från hamnar som vi fortfarande besöker i vår nuvarande trafik.

2 kommentarer:

 1. Brukar ni sjunga sjömanssånger som denna
  http://www.youtube.com/watch?v=PZfYtCLA23s&feature=related
  när ni är ute till havs Pontus?

  Hälsningar. Laban

  SvaraRadera
 2. Jag är ledsen om jag gör dig besviken men jag måste berätta att det är mycket sällsynt. Det kan förekomma men hör inte till vanligheterna ;)

  //Pontus

  SvaraRadera