07 januari 2011

Makabert fynd mitt i snöskottandet


Det kan knappast ha undgått någon att det har kommit en hel del snö i Mälardalen de senaste dagarna. Det föranledde ett besök hemma hos mamma och pappa för att assistera med snöskottning och påfyllning av fågelmat. Inte nog med att det är slitsamt att skotta snö, som dessutom fått lite extra vikt av de ynka plusgrader vi har här nu, utan jag hittade också ett avlidet rådjur under farstubron. Den lille krabaten, ett kid, har av någon underlig anledning blivit kvar där under och dött. Jag fann honom/henne i just den position som bilden visar men jag flyttade sedan ut kadavret i skogen.

Igår blev en heldag i Västerås. Lunch på Kamprads imperium följt av elit-handboll i Bombardier Arena. Där tog IVH Västerås damer sig an gästande Tyresö HF. Första halvlek slutade i dött lopp (9-9) men i andra ryckte slutligen Västerås ifrån och vann betryggande med 23 mål mot 17. Nr 20 i IVH, Annica Bernesund-Johnsson, blev utsedd till Västerås bästa spelare i matchen. Bra jobbat!

Påmönstringen ser ut att bli runt 22 januari någonstans utmed den svenska kusten när TransFighter passerar på resa från Lübeck till Zeebrugge. Två veckor ledighet kvar alltså. Nya bilen hinner jag då inte få den här ledigheten utan den står förhoppningsvis och väntar på mig när jag kommer hem nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar