01 februari 2011

Fina bilder hemifrån

Min nya bil på plats i Örebro, med "vinterskorna" på
Foto: Lars Svensson, Rejmes Bil AB
ATLANTERHAVET
2011-02-01, kl 15:00 svensk tid


Jag blev rejält överraskad när jag på förmiddagen vittjade min elektroniska brevlåda och det ramlar in ett mail från bilförsäljaren jag gjort affär med. Mailet innehöll ett antal bilder på "skönheten" som han själv uttryckte det. Min bil har alltså anlänt till Örebro och inväntar nu bara min hemkomst. Det kommer ju tyvärr att dröja ytterligare några veckor innan detta sker.

Finfint väder hade vi under helgen, temperaturer på upp mot 17 grader, men veckan har börjat i lite mer grå kulör. Igår kväll var det riktigt blåsigt och ruggigt men nu under dagen avtar vinden alltmer. Vi kommer in i ett stort högtryck igen och hoppas få ytterligare några härliga dagar innan nästa lågtrycks-snurra sveper in i slutet på veckan.

Nu tänkte jag gå ut en sväng på däck och kolla vad grabbarna pysslar med och därefter blir det ett besök i lampförrådet eftersom skrivbordslampan behöver nytt lysrör. Det är tuffa tider på Atlanten ;)

1 kommentar:

 1. På tal om bilar Pontus, får ni inte ta med er såna hem från USA?
  Som barn var jag och några vänner ofta i Köpings hamn och tittade på båtarna.
  Det hände ibland att någon ur besättningen hade köpt en bil man helt enkelt placerade någonstans på däck där det fanns plats.
  Antar att det var lite status i att äga en Volvo eller Saab i länder där man fick vänta i åratal för att få köpa en Lada eller Trabant.

  Mvh Thomas

  SvaraRadera