05 februari 2011

Slutstationen i sikte

Styrman med Philadelphia i kikaren
NORDATLANTEN
2011-02-05, kl 17:00 svensk tid (12:00 lokal tid)


Nu har vi tagit oss förbi Mammutstormen och sjön ligger "lördags-fin" kan man säga. Vi hinner dock med att få en rökare till under natten innan vi tar lots för Delaware River i morgon eftermiddag lokal tid. Annars får nog den här överfaten sammanfattas med goda vitsord. Med tanke på att almanackan visar januari/februari så har Atlanten varit väldigt snäll mot oss. Kanske ligger vi på plus hos kung Neptun vad vet jag.

Igår fick jag ett litet ryck och loggade in på Svenska Spels hemsida. Där införskaffade jag mig en "lördagsgodis-påse" så jag ska strax in och rätta alla raderna så får vi se om man kanske är miljonär!

Fast först står det ett 17 598-bitars pussel på agendan. Det vill säga, lastplanering av Corner Brook-lastningen som stundar efter Philadelphia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar