11 mars 2011

Sista dagen ombord


Air Canada 767-300
Foto: AirCanada

CORNER BROOK PULP & PAPER, NEWFOUNDLAND
2011-03-11, kl 16:10 svensk tid (11:40 lokal tid)Om nu allt går som det ska är det den sista hela dagen ombord idag. Vi har fått rapporter hemifrån att de avlösare som flyger från Stockholm har blivit kraftigt försenade ner till Frankfurt. Jag såg just på internet att de landade strax före 16:00 och kl 17:00 lyfter plåtfågeln som ska dem över till Toronto så vi får hoppas att de hinner med. Min avlösare flög från Landvetter och det planet landade i god tid, så jag kommer förhoppningsvis hem i alla fall. Blir en spännande eftermiddag här och vi får förhoppningsvis besked om Stockholmarna hann med eller inte.

Jag var just in på min statistiksida och kan med glädje konstatera att jag har lite drygt 4 100 sidvisningar i månaden. Självklart sjunker den här siffran när jag inte rapporterar från fartyget. Det har jag full förståelse eftersom fokus ligger på ombordlivet. Hemma är jag också sämre på att hålla bloggen uppdaterad så det är helt naturligt. Första inlägget gjorde jag 12 november 2007 men statistikfunktionen lade jag inte till förrän 1 februari 2008. Sedan dess har jag dock haft totalt 98 517 sidvisningar fördelat på 73 421 besök. Kul kul!

Jag tackar för uppmärksamheten för den här gången och på återhörande när jag kommit hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar