10 april 2011

Ett livstecken

FLINTERHAVEN på ingående mot Köping med
lastlådan fylld av Marmorkross från Turkiet.
Ont om blogginlägg är det gott om men jag lever det lovar jag. Det finns inte speciellt mycket att förmedla eftersom jag njuter av ledigheten på sedvanligt vis genom att åka runt och fika och bli bjuden på mat. En rätt behaglig tillvaro om jag får säga det själv.

Bilen
Självklart glider jag omkring i bilen en hel del och jag vidhåller fortfarande att den går som en dröm. Tyst, snabb, elegant och säker känns den. Det finns dock några smågrejer som redan nu gett smolk i glädjebägaren och det stavas på ren svenska: STENSKOTT. Jag har fått inhandla en färgpenna för att lägga i stenskott i lacken på inte mindre än fyra ställen redan. Jag ska nästa vecka åka en sväng till Rejmes i Örebro för att få hjälp med att plocka bort några emblem på bakluckan. Det blir då också lite polering av ovan nämnda lackjusteringar.

Man skulle också kunna tro att med alla kameror som jag nu har borde jag kunna producera lite bättre kvalitet på bilderna än dem i det här inlägget men faktum är att det mest är mobilen och dess kamera som är med mig om dagarna just nu.

Nästa vecka inleds med besök på US Embassy i Stockholm eftersom det är dags att förnya mitt US Visa. Sen åker jag upp till Borlänge och hälsar på morfar på tisdag och en sväng till Arlanda för lite flight spotting som avslutas med middag hos moster i Vallentuna på torsdag. Så de kommande veckorna bjuder på diverse blandade aktiviteter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar