24 april 2011

Smålandsresa och påskkryssning

Ett besök i det soliga Västervik
Hela veckan har varit mer eller mindre på resande fot vilket inleddes med en Road trip ner till Småland i måndags. Jag stannade en natt i Västervik hos familjen Pantzarfelt/Berg och hade väldigt trevligt med promenader på stan, grillning och uteserveringar.

Whisky-utbudet
Tisdagen förhalade jag ner till Lindsdal där jag kinesade hos befälhavare Rundberg. Kinamat, korsordslösning och Whiskyprovning stod på schemat där.

Onsdag var det så dags att bege sig norrut mot Köping igen och på kvällen bjöds det på restaurang som tack för viss datorsupport.

Skärtorsdagen tog fart genom att hela familjen Jönsson + en Abedini embarkerade BIRKA PARADISE för en dygnskryssning till Mariehamn och åter. Vädret var helt kanon och vi hade en jättetrevlig båtresa. Bland annat kunde hela klanen siktas på discogolvet framåt småtimmarna, en inte helt vanlig syn.

Akterdäck
Långfredagen tillbringade vi på akterdäck i solskenet med Stockholms skärgårds vackra vyer att titta på.

Påskafton startade med en tripp till Västerås där jag träffade familjerna Trygg/Johansson/Lybe/Olsson en stund innan jag åkte ner till Malmön för att påbörja påskfirandet med släkten.

Det har alltså inte funnits på brist på sysselsättning den här veckan men nästa ser ut att bli en lugn tillställning. Hoppas på fortsatt bra väder, långa promenader och kanske en och annan tur med vrålåket!

1 kommentar: