04 april 2011

Till England över dan

Avstigning till vänster i planets färdriktning vid
parkeringsplats 64R på London-Stansted

Då var Englandsutflykten genomförd till allas stora belåtenhet. Lördagsmorgonens ljuva sömn avbröts abrubt av en ilsken signal från väckarklockan 05:40. Så efter en snabbdusch och fyllning av termos med kaffe begav jag mig ner i garaget för att starta upp V60:n. Efter att ha hämtat upp Andreas, Kent och Erik satte vi fart mot Nyköping och flygplatsen Stockholm-Skavsta.

Första biten av resan bestod av flygningen till London-Stansted som gick smärtfritt, även om landningen var lite väl hård för min smak (Performance-landning heter det visst och är "det nya svart", eller hur var det Jens?). Vi hade gott om tid på flygplatsen och kunde till och med ta ett tidigare tåg än beräknat in till Liverpool Street i London. Här erbjöds en trivsam promenad i det härliga vårvädret till nästa tågstation, London Bridge, varifrån vi tog oss till Gatwick Airport. Från Gatwick gick sen en buss till Broadfield Stadium i Crawley som var resans mål.

Darlington tog på bortaplan sig an Crawley Town F.C, serieledarna i Conference League, och försvarade sig bra. Hemmalaget gick dock segrande ur bataljen med ett mål mot noll.

En hel dag på resande fot började ta ut sin rätt och när vi på kvällen satte oss tillrätta på planet från Gatwick till Skavsta var vi ganska trötta. En intensiv men rolig tripp till England över dan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar