06 maj 2011

Besök i Skärhamn

TransAtlantics kontor i Skärhamn på Tjörn
Igår drog jag iväg på en liten turné på Västkusten som inleddes med ett trevligt besök på TransAtlantics huvudkontor i Skärhamn. En rundvandring för att träffa lite folk, en god lunch på det lokala Thai-haket och avslutningsvis intressanta diskussioner på Operations-avdelningen. Resan fortsatte sen till Uddevalla där jag hade tänkt överraska Bill som seglade befälhavare på Fighter när jag först började där som överstyrman 2007. Bill var dock inte på plats utan på kurs just den dagen så överraskningsvisiten för födelsedagsbarnet uteblev.

I tisdags var jag också ut till Hökåsen och hälsade på Maria och Martin. Martin driver ett företag som heter Engström BYGG Mälardalen AB. Jag har assisterat lite med att göra en hemsida till detta bolag, som man hittar på http://www.engstrombygg.se Så ha alltid dem i tankarna om ni behöver renovera där hemma och vill vara säkra på att det blir rätt från början!

TransFighter ligger i Corner Brook och lastar och när de är klara där styr de ner till Maine, närmare bestämt Portland, och där kommer vi avlösare att ansluta. En ny ombordperiod är alltså nära förestående och enligt senaste buden blir det avresa mot USA på torsdag nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar